Ένα κάρο με μύρο, λιβάνι και χρυσό!

(...και αγριολούλουδα Τήνου!)

0
14068

Εσείς τί θα παραγγείλετε;

Το …«μενού» πάντως στο Ένα κάρο της Γεωργίας Ζήλου, που έχει το εργαστήριό της της στην Τήνο, είναι γεμάτο εκπλήξεις! Αυτή τη χρονιά περιλαμβάνει τρία γιορτινά σαπούνια , τόσο όμορφα σαν μικρά χειροποίητα έργα τέχνης :

3magisiteTo «3 Magi»
Εμπνευσμένο από τα δώρα που οι τρεις Μάγοι έφεραν στο θείο βρέφος μέσα στην έρημο την Αγια Νύχτα,  τα χρώματά του σαπουνιού συμβολίζουν αυτό ακριβώς, την έρημο δηλαδή και τον ξάστερο νυχτερινό ουρανό της. Με υπέροχο μύρο, ιερό λιβάνι και αληθινό χρυσό, τι άλλο να πούμε για αυτό το πολύ ξεχωριστό σαπούνι; Είναι απλά μαγικό!

kas2Το «Oh Elato»
Με αιθέρια έλαια πεύκου και έλατου και ντυμένο στα χριστουγεννιάτικα χρώματά του, αυτό το καταπράσινο σαπούνι μυρίζει ελατόδασος! Υπάρχει πιο ταιριαστό δώρο για τις γιορτές;

holysite-1Το «Holy Night»
Εμπνευσμένο από την Άγια Νύχτα, όπου βασιλεύει η απόλυτη ησυχία και ένα απόκοσμο φως από το ‘Αστρο των Χριστουγέννων, το σαπούνι αυτό μυρίζει γλυκιά λεβάντα και θυμίζει τον φωτισμένο από αστέρια ουρανό της ερήμου. Κάθε γιορτινό σαπούνι πωλείται ξεχωριστά αλλά και τα τρία μαζί συσκευασμένα σε μια εντυπωσιακή ξύλινη κασετίνα .

Αλλά οι όμορφες προτάσεις για τα γιορτινά μας δώρα από το «Ενα κάρο» δεν περιορίζονται εκεί.

donotopen

dwromanΣτο site τους υπάρχουν έτοιμα μικρά και μεγάλα δώρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κάρο απευθείας και να σχεδιάσετε ο ίδιος τη συσκευασία με τα σαπούνια της επιλογής σας, ακριβώς όπως θα θέλατε να το προσφέρετε μαζί με μια ποικιλία από πρωτότυπα γούρια για τη καινούργια χρονιά…

1doraq1-1

gouriinsta

bluepinkΕμείς επιλέξαμε και λίγες από τις φημισμένες μοσχομυριστές σαπουνόμπαλες του Κάρου που κρέμονται από τα σχοινάκια τους, παρέα με ρόδια και  γουρλίδικα σύμβολα και ανακαλύψαμε ωραίες σαπουνοθήκες , μαρμάρινες ή ξύλινες.

marbleargy

Κλικ και εδώ:

Μμμ… μυρίζεις όμορφα!
ohtop-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.