Όλα τα γαστρονομικά φεστιβάλ στο allaboutfestivals.gr

0
17728

Η Λαρίσσα Βέργου και η Ναυσικά Μουζακίτη έστησαν μία ιστοσελίδα με όλα τα ελληνικά φεστιβάλ και φυσικά τα γαστρονομικά. Το www.allaboutfestivals.gr

Ρωτήσαμε την Λαρίσσα Βέργου να μας πεί δυό λόγια για την κατηγορία των φεστιβάλ γαστρονομίας και να τί μας είπε :

IMG_3684BW

“Είναι γεγονός ότι ο χώρος του φαγητού όλο και ζωντανεύει τα τελευταία χρόνια και επιτέλους αλλάζει ριζικά και η νοοτροπία μας, με αποτέλεσμα να στηρίζονται και να προβάλλονται όλο και περισσότερο τα τοπικά προϊόντα και να παίρνουν επιτέλους στην καρδιά μας την θέση που τους αξίζει.

Η σύγχρονη ματιά των παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων που εισήγαγαν οι διοργανωτές των φεστιβάλ γαστρονομίας της Ελλάδας μας ενέπνευσε για τη δημιουργία ειδικής κατηγορίας στην ολόφρεσκια πλατφόρμα που βγήκε online το καλοκαίρι του 2015, το allaboutfestivals.gr που συγκεντρώνει και κατηγοριοποεί όλα τα φεστιβάλ της Ελλάδος με πολύ εύκολη, μοντέρνα και χρηστική αναζήτηση.

Print screen aaf

Ήδη από το καλοκαίρι, μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί και φυσικά θα ανανεώνονται κάθε φορά που θα επαναλαμβάνονται, το Φεστιβάλ Μαστίχας στην Χίο, η Γιορτή Κρητικής Διατροφής στο Ρέθυμνο, το Φεστιβάλ Φυστικιού στην Αίγινα, το Sunday Brunch Festival με διαφορετικό σεφ κάθε Κυριακή στο Clumsies στο κέντρο της Αθήνας, το Street Food & Tunes από το Debop.gr που είναι η αθηναϊκή εκδοχή των μεγάλων food markets του εξωτερικού σε μία μικρότερη διάσταση και που αξιοποιεί την πολυπολιτισμικότητα της Αθήνας και καλεί τον κόσμο να γνωρίσει τους “νέους Αθηναίους”.

Αυτή τη στιγμή τρέχουν το Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας, στην Αθήνα, το Thessaloniki Food Festival, μία δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης για την προβολή / αναβάθμιση της τοπικής γαστρονομίας και την καθιέρωση της πόλης ως πόλου έλξης για γαστρονομικό τουρισμό., το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και προϊόντων Μέλισσας και το Christmas Food Festival του Αθηνοράματος και μέσα στον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθούν το “Κερνάμε Ελλάδα στην Γλυφάδα και στα Γρεβενά, όπως και το àrtεις; fest | Ημέρες Σύγχρονης Ικαριακής Δημιουργίας στην Αθήνα το οποίο εμπεριέχει και τοπικά προϊόνα από το νησί.

AAF_Final_LogoWhiteBg

Μπείτε λοιπόν στο allaboutfestivals.gr για να βρείτε όλα τα φεστιβάλ συκεντρωμένα, μειώστε τον χρόνο που θα σπαταλούσατε για να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπως αναλυτικά προγράμματα, χάρτες, παροχές, video και άλλα πολλά.

Η πλατφόρμα πλέον διαθέτει και Αγγλική εκδοχή για να την προτείνετε στους ξένους φίλους σας ουτως ώστε να ενισχύει την πληροφόρηση των τουριστών που θέλουμε να προσελκύσουμε για να ενισχύσουμε την τοπική οικονομία.”

Ενα κλικ, λοιπόν, για να μην σας ξεφεύγει τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.