Δυό ξαδέρφια, μια λαμπρή ιδέα!

0
17019

Kir Yianni - Τrip2taste

H Trip2taste και η Kir-Yianni ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση 
του Οινοτουρισμού στην Νάουσα.

Η Trip2taste, η βραβευμένη εταιρεία γαστρονομικού τουρισμού, ενώνει δυνάμεις με την διακεκριμένη οινοποιία Kir-Yianni για την ανάπτυξη και προβολή του οινοτουρισμού στην Νάουσα, την γη του ξινόμαυρου.

Ο γνωστός οινοποιός και ιδιοκτήτης της Κυρ-Γιάννη, κύριος Στέλιος Μπουτάρης, δήλωσε: «Στόχος της συνεργασίας μας με την Trip2taste είναι η ανάδειξη της Νάουσας ως κορυφαίου οινο-τουριστικού προορισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα γίνει μέσα από τη διοργάνωση ιδιαίτερων οινικών εμπειριών, με σημείο αναφοράς το νέο κέντρο επισκέψεων του Κτήματος, που πρόκειται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2016.»

Υπεύθυνη για την οργάνωση, ανάπτυξη και προβολή του νέου κέντρου επισκέψεων της Kir-Yianni στο Γιαννακοχώρι θα είναι η Μαρίνα Μπουτάρη, ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Trip2Taste, με μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση στο μάρκετινγκ και τον οινοτουρισμό. Η Μαρίνα Μπουτάρη σχολιάζοντας την ανάληψη του συγκεκριμένου project από την Trip2taste δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή μου δίνει τριπλή χαρά: πρώτον διότι θα συνεργαστώ ξανά με τον αγαπημένο μου ξάδελφο και την δυναμική ομάδα της Kir-Yianni, δεύτερον διότι θα ασχοληθώ με το στήσιμο από το μηδέν ενός επισκέψιμου οινοποιείου, μία δουλειά που την γνωρίζω καλά και την αγαπώ πολύ και τρίτον διότι θα δουλεύω σ’ έναν αμπελώνα που είμαι συναισθηματικά δεμένη μιας και έχω πολλές ωραίες παιδικές αναμνήσεις. »

Μέχρι να ανοίξει το νέο επισκέψιμο μια σειρά από εκδηλώσεις θα διοργανώνονται για τους φίλους του κρασιού στη βεράντα του Κτήματος με θέα τους αμπελώνες της Kir-Yianni και τις πλαγιές του Βερμίου. Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού, η οποία γιορτάζεται σε όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της Ευρώπης την δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός παιχνιδιού ταιριάσματος των 6 επιλεγμένων κρασιών της Kir-Yianni από τη Νάουσα και το Αμύνταιο: Παράγκα Sparkling, Τέσσερις Λίμνες, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Δύο Ελιές, Καλή Ρίζα, και Ράμνιστα, με εκλεκτά τυριά από όλη την Ελλάδα τα οποία συνοδεύονταν από τα χειροποίητα chutneys της εταιρείας Chefstories.

Η επόμενη εκδήλωση της σειράς ‘’Kir-Yianni Wine & Cheese Game” έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις 13:00, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νάουσα, H Πόλη του Οίνου». Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και οι κρατήσεις ξεκινάνε από την Τρίτη 1/12/2015 με τηλεφωνική κράτηση θέσεων στην Trip2taste 210 7239791 (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 έως 17:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.