Η δική μας κέτσαπ είναι πράσινη

0
14824
1396046_704507712900612_100104841_n
Η δική μας κέτσαπ είναι πράσινη!

Ενθουσιάζομαι όταν μπορώ να αντικαταστήσω ξενόφερτες γαστριμαργικές συνήθειες με παρόμοια αλλά καλύτερα, αγνότερα , ελληνικά προιόντα.
Οπως τη κατακόκκινη κέτσαπ, τη κορωνίδα της αμερικάνικης καθημερινής κουζίνας!

Από τη ΥΙΑΜ (yiam.gr) και το Εργαστήριο Γεύσεων της Αύρας Πανουσοπούλου κατέφθασε ολόφρεσκα συσκευασμένη η δική μας ελληνική κέτσαπ από πράσινες ντομάτες (που γλυκαίνουν πολύ όταν μαγειρευτούν!) , αρτυμένη με πιπερόριζα, κόλιανδρο, βαλσαμικό ξύδι, πράσινο πιπέρι και φυσικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Θα βρίσκεται στα καταστήματα την ερχόμενη εβδομάδα!

Τη πρωτοδοκίμασα σήμερα το πρωί με ένα σούπερ πρωινό , με αυγά , τυρί , αβοκάντο και φρεσκοψημένο ψωμί και τα σπιτικά αρώματά της επισκίασαν άνετα την εντελώς βαρετή και βιομηχανοποιημένη αμερικάνικη ξαδέρφη της που απλά καλύπτει τα πάντα με μιά ενοχλητική γλύκα.

IMG_7240Ρέει εύκολα και συμπληρώνει νόστιμα τα κρεατικά της σχάρας και τα κεφτεδάκια, τα θαλασσινά, τα μπέργκερ, τα σάντουιτς με γαλοπούλα ή χοιρινό ! Είναι συσκευασμένη σε βολικά μπουκαλάκια των 200 γραμμαρίων που διαρκούν μόνο 15 μέρες μετά το πρώτο άνοιγμα-αυτή είναι και η δεύτερη εγγύηση για φρέσκο προιόν, η σύντομη ημερομηνία λήξης του.

Ψάξτε την από την ερχόμενη εβδομάδα στα παντοπωλεία με ψαγμένες ελληνικές γεύσεις ή παραγγείλτε την από την ιστοσελίδα της εταιρίας yiam.gr .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.