Ελλάς-Ιαπωνία συμμαχία!

0
15155

IMG_4260

Να πάτε και να ευχαριστηθείτε έναν ατρόμητο έλληνα σεφ, τον βραβευμένο και τόσο συμπαθή Λευτέρη Λαζάρου, που δημιουργεί Varoulko Seaside για λίγες μόνο μέρες μαζί με τον σεφ του γιαπωνέζικου Rakkan ένα απολαυστικό μενού επτά πιάτων που ακροβατούν ανάμεσα στα κλασσικά ελληνικά με θαλασσινά και τα εξωτικά του chef Naruse Fumiaki, σε ένα από τα πιό όμορφα σημεία της Αττικής, το Μικρολίμανο και παράλληλα στο εξωτικό Rakkan (  rakkan στα γιαπωνέζικα σημαίνει αισιοδοξία!).

Λ. ΛΑΖΑΡΟΥ

Απολαυστικά δειλινά , βαρκούλες που αρμενίζουν ακριβώς μπροστά σας και το χαμόγελο του σεφ Λαζάρου, δεν θέλεις και τίποτ’ άλλο σε ένα ονειρεμένο all day-restaurant ! Φέρτε εδώ και τον επισκέπτη σας από το εξωτερικό και θα του μείνει αξέχαστη η φροντίδα, το καλό ελληνικό κρασί και βέβαια η θέα.

RAKKAN FRESH SEA FOOD SALAD
Το Βαρούλκο Seaside λειτουργεί όλο το χρόνο, μεσημέρι και βράδυ σε έναν κομψό χώρο δίπλα στη θάλασσα φέρνοντας μια νέα πρόταση για δύο διαφορετικά μενού. Για το μεσημέρι ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει πιάτα πιο απλά και μεζέδες, όπως ταραμοσαλάτα, κριθαράκι με γαρίδες και λημνιό κρασί, ντακάκια θαλασσινών, ψητή σουπιά με αρωματισμένο ελαιόλαδο, τα οποία συνοδεύει ιδανικά η λίστα ούζων, ελληνικών αποσταγμάτων και η λίστα κρασιών που περιλαμβάνει πολλές ελληνικές ετικέτες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το  δείπνο σας πάνω στο ξύλινο ντεκ, δοκιμάζοντας ευφάνταστες, δημιουργικές γεύσεις με υψηλή μαγειρική τεχνική, γεμάτες πηγαία νοστιμιά.Τα εξαιρετικά επιδόρπια επιμελείται ο Δημήτρης Χρονόπουλος.
IMG_4256

Το Rakkan  Bar  Restaurant  ενώνει τις «δυνάμεις» του με το VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEAγεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο,μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

Rakkan , Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens, Greece • Τηλέφωνο: 21 08087941www.rakkanrestaurant.gr

Varoulko seaside : Ακτή Κουμουνδούρου52 • Μικρολίμανο, Πειραιάς, Τηλέφωνο:  210 5228400, www.varoulko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.