Το μανιφέστο μας!

IMG_0247
Στο twominutesangie.com δεν πιστεύουμε στις αυστηρές συνταγές. Πιστεύουμε ότι το καθημερινό φαγητό χαρακτηρίζεται περισσότερο από την ατέλειά του.
Κάθε φορά που το μαγειρεύουμε αλλάζει.
Από τι; Ίσως από τη διάθεση του μάγειρα! Από το αν έχει λιακάδα ή κρύο, αν έρχονται φίλοι, αν έχουμε γιορτή… Επειδή χωρίσαμε. Ή ερωτευτήκαμε.

Από το αν χαιρόμαστε, βιαζόμαστε ή φοβόμαστε. Αν είμαστε ξεκούραστοι . Αν μαγειρεύουμε για το παιδί μας , σε μιά συλλογική κουζίνα ή σε γκαζάκι στη παραλία το καλοκαίρι. Αν τα πράγματα πάνε καλά ή όχι …

Κάπως έτσι ξεκινάμε να μαγειρεύουμε καθημερινά εμείς, κάπως έτσι προτείνουμε και τις συνταγές μας εδώ: όχι σαν αλάνθαστο οδηγό για εντυπωσιακά μαγειρέματα, ούτε σαν απόλυτους κανόνες για πιστή αναπαραγωγή αλλά σαν έμπνευση για μαγείρεμα ανάλογα με το πώς αισθανόμαστε και πώς είναι η κατάσταση στον κόσμο γύρω μας.

Στο twominutesangie.com θα βρείτε tags όπως το “δεν πετάμε τίποτα” που δείχνουν τη φιλοσοφία μας: μαγειρεύουμε, ναι, αλλά παράλληλα αφουγκραζόμαστε τη φύση, το χώμα, τα ζωντανά, τον σπόρο, τον αέρα και τον ήλιο που μας δίνουν τη τροφή μας. Δεν υπερκαταναλώνουμε, δεν πετάμε και πιστεύουμε στο λίγο και καλό φαγητό. Αυτά που πιστεύουμε θα τα βρείτε στην κατηγορία Δ.Τ. (είναι το Δελτίο Ταυτότητάς μας) και στη κατηγορία Πλανήτης Γη.
Φαγητό, ένας ευαίσθητος αντικατοπτρισμός – όχι μόνον δικός μας – αλλά και μιας ολόκληρης κοινωνίας!
Το λατρεύουμε, το σεβόμαστε, το μαθαίνουμε ολοένα και καλύτερα, το ευχαριστιόμαστε και το μοιραζόμαστε!
(Ελπίζουμε και εσείς μαζί μας! )IMG_8186IMG_4277
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλορίζικο Αντζελίνα μου! Να μας ταξιδεύει πάντα με τις υπέροχες συνταγές σου!!!!

  2. Πανέμορφη σελίδα κοριτσάκι μου. Ετσι θα σε βρίσκουμε πιο εύκολα και καθημερινα!

  3. Εύχομαι καλό δρόμο, πλούσιο απο γεύσεις & αρώματα και γεμάτο εμπειρίες & επιτυχίες! (όχι οτι αμφιβάλλω 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ